Dag 5 – Afslapning og massage

I dag sov vi længe og tog os god tid. Vi skulle have en afslapningsdag.
Planen gik på tur i parken for at ungerne kunne drøne lidt rundt og brænde noget krudt af, måske i svømmebassin i parken, og så en gang massage til os alle.

Vi valgte at gå af en lidt mindre befærdet vej de 2 km op til parken. Blot få hundrede m fra vores hotel blev det et ret dyrt område. Her fik vi endnu engang øje på “lego-skyskraberen” som ser ud som om der er fjernet legoklodser rundt omkring og sat fast andre steder. Det ser ret fedt ud. I løbet af de 2 km ændrede området sig hele tiden. Fra dyrt Mariott-hotel, til stræde med Boys-Zone og en tempellignende bygning med Burger King i.

Da vi ankommer til parken er der ikke mange mennesker. Til gengæld er der enormt mange borde-bænke steder, en fin udendørs scene, samt en masse ting der ikke er holdt ved lige. Vi går hen til søen og lejer nogle svane-vandcykler. Der er ret mange fisk i vandet, og efter kort tid finder vi også den ene store varan efter den anden der svømmer rundt, ligger og tager sol, kravler i rør og fanger fisk og spiser dem. Det var ikke lige her vi skulle lade tæerne køle i vandet. Til gengæld var der endnu en af de små fiskehejrer, og også en stor skildpadde.

Vandet blev byttet ud med en god stor legeplads, hvor pigerne kunne brænde lidt krudt af. Det var bare blevet så varmt, så man ikke kunne rutsje på rutsjebanerne, hvilket fik Naja til at sige “Legepladsen er så kedelig at man ikke engang kan få en hyæne til at grine – og de griner ellers altid!” 🙂 Så vi gik mod svømmebadet, som viste sig ikke at have åbent. Mange af områderne i parken så uvedligeholdte ud, med knækkede bænke, bygninger i forfald m.v. Det var ellers en lækker fredfyldt oase, så ærgerligt det ikke holdes bedre vedlige.

En taxa hjemad for 55 bath sendte os på streetfood marked, hvor vi fik sen frokost, og så hjem og slappe af. Derpå gik turen til massage på Soi 44 (gade 44), med en times oliemassage til alle, inden vi returnerede igen, opdaterede hjemmeside, spillede 31 (T & N vandt) og fik aftensmad på hotellet. Pigerne fik denne gang lov til at vælge ml al maden i stedet for kun thai maden, hvilket betød spaghetti og kylling.

I morgen tjekker vi ud og opmagasinerer bagagen mens vi er på det store marked, inden vi skal med nattoget til Chiang Mai.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *