Dag 28 & 29 – natmarked og dårlig mave

Søndag d.3. marts er der ren afslapning. Der slås med bølger i vandet, hvor pigerne står og råber til bølgerne om det er alt de har, come on, osv.

Vi er også oppe i byen og finde noget mad, og ser en butik der ikke er åbnet endnu. Den ser ret fin ud, selv om den er lukket.

Om aftenen går vi på søndagsaftenmarkedet i byen her i Lamai. Vi får ikke rigtig købt andet end noget mad, men får set en masse forskelligt. Bl.a. en butik hvor malere laver billeder. Nogle af dem er ret flotte. Altså malerierne.

Mandag prøver vi at finde ud af hvad vi vil de sidste to uger, og om der er noget af Samui vi vil opleve. Vi finder en buggy-tur hvor vi kører gennem junglen og rundt og ser øen onsdag, og torsdag tager vi med et skib med kajakker og snorkeludstyr ud og oplever øerne i området.
De sidste uger ender med at vi booker en meget sparsomt udstyret hytte på den lille ø Koh Jum ved Krabi i 5 dage, for også lige at prøve det helt basic backpacker-agtige liv. Og så snakker vi om at slutte af med en gang charterferie-resort den sidste tid, efter at have været rundt på øer, søer, storbyer, på landet og i bjerge de sidste 6 uger. Det sidste har vi ikke helt bestemt os for endnu.

Nåh ja, og så har vi jævnligt besøg af en kat, der synes den skal hænge ud på vores terrasse. Den er nu ret sød, så længe den ikke prøver at komme ind.

Malerierne vi så i aftes kan vi ikke helt slippe. Der stod et par og spurgte til om de kunne få lavet et af malerierne bare i mindre format. Så vi fik en ide til om de evt. kunne lave et billede af os med en masse farver på, og fandt nogle fotos og snakkede med ejeren. Det kunne godt lade sig gøre. Så nu har vi bestilt et farverigt maleri af os selv. Det er vi spændte på hvad det ender med.

Nede i butikken skulle Jonas pludselig på toilet. Der var også en snært af det i aftes på markedet. Nu ramte det. Så på vej tilbage mod vores bungalow fik den thailandske natur lige besøg af en dansk racer-mave. Det skulle også være mærkeligt hvis vi helt undgik noget på en 7 ugers tur rundt i Thailand med diverse gadekøkkener og restauranter uden smiley-ordning. Til natten havde Thea så fået ondt i maven, hvilket resulterede i opkast tirsdag morgen. Så nu håber vi på det blot er en kortvarig træls mave ting der slutter i løbet af tirsdag.

Og så skal man nyde tingene ind imellem, så mandag eftermiddag fik vi henholdsvis jordbær- og chokolade icecream-milkshake. De var lækre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *