Dag 25,26,27 – retur til Bangkok og natbus til Koh Samui – opdatering!

I går torsdag d. 28. sejlede vi tilbage til land, og kørte retur til Bangkok. På vej ud til husbåden har vi mistet Najas nye smarte kattehåndtaske, så planen er at finde en ny et sted. Og så er vi blevet lidt trætte af ris efter at have spist det til frokost og aftensmad næsten hver dag den sidste uges tid, så i aftes gik vi op og fik en stor burger og pommes frites på en hotelrestaurant. Det var lækkert.

Lige nu fredag formiddag tager vi os tid til at få skiftet forbindinger, opdateret hjemmesiden, og sendt en videohilsen til pigernes klasser. Herefter tager vi på shopping, og skal så afsted mod natbussen i eftermiddag. Så skulle vi gerne lande ved vores hotel på Koh Samui lørdag ved 12 tiden.

OPDATERING:

Til formiddag tog vi en tuktuk til China Towns marked, hvor vi fandt noget hårgejl, samt en ny taske til Naja. Herefter tog vi en taxa ind til det store indkøbscenter i centrum, og fandt shorts til Jonas, t-shirt til Thea og noget frokost, inden vi tog skytrain til hotellet. Her fik vi også sagt god tur til Amalie og Julie, der skulle op til Chiang Mai.
En af udfordringerne i Bangkok er at få en taxa der kører på taxameter. Selv de der har skilt på taxaen med “taxameter” prøver at forhandle pris, og så hjælper det ikke at man står fire mennesker med kufferter og tasker… Så vi delte os op, og fik fat i en taxa der ville køre os ud til busterminal syd. Det kostede os kun 200 bath (40 kr) for 55 min taxakørsel.

Natbusturen til Koh Samui var noget speciel. Vi havde booket en vip 24 bus, altså fire pladser i en almindelig turistbus, men hvor der kun var 24 sæder, fordi sæderne var så brede så der kun var 3 pr række. Og så kunne de lægges nærmest helt ned, og der var benstøtte, personlig skærm med film, musik, spil osv, tæppe, pude, snacks, vand, sodavand… Og så var der massage i sæderne! Top nice! 🙂

Vi havde booket det, så vi havde bus til færgen, færge til Samui, og minivan til hotel. Men kl 5.30 bliver vi vækket af vores busguide der ikke kan engelsk. For kl 5.50 skal vi åbenbart ud af bussen, og over i en anden bus. Det bliver vi forklaret af en ved et billetkontor, som tager minivan-billetten. Så alle os til Koh Samui bliver samlet i en minivan den sidste time frem til færgen. Chafføren her tager så også en billet fra os, og vi undrer os så meget, at vi finder ud af at det skulle han ikke have gjort, så dem får vi tilbage igen. Det var vores billet til at køre med minivan til hotellet ovre på øen. Det var en ret kaotisk morgen.

Vel ankommet om formiddagen til Magic Resort, får vi en bungalow i tredie række til stranden i fuldstændig ro. Det koster os ca. 4000 kr for fire mennesker inkl morgenmad i 8 dage. Der er masser af plads, billig restaurant, massage og vandscootere samt liggestole på stranden. Ungerne elsker de store bølger i vandet. Vi går 100 m op fra vores bungalow og får en god brunch, og slapper ellers af og bader. Og på vores vej op for lige at købe noget i supermarkedet, ser Birthe nogle shorts til Jonas. Det ender med at Birthe, Thea og Naja alle får købt buksedragt/kjole, mens Jonas ingenting får. Sådan kan det jo gå 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *