Dag 44-46 – De sidste feriedage

De sidste dage på resortet er dagene gået med afslapning, leg, hygge, vandplaskeri, underholdning, shows, store bølger, spil og sol.

Tirsdag blev de nye badedyr afprøvet. Og jo, det kan sagtens lykkes at vælte de voksne af badedyrene når man ligger og slapper af i poolen. Indimellem bliver der også tid til at læse lidt, og lave lidt matematikfessor, når det er for varmt midt på dagen.

Onsdag var sidste dag sammen med Dina, så pigerne fik sagt farvel med en krammer ved aftenshowet. Det var for øvrigt et monster show som var helt nyt, og hvor sangene var godt lavet. De fire Tui-folk der laver de forskellige shows, gør det faktisk ret godt. Det er firstemmigt med dans, koreografi der fungerer og en storskærm der understøtter og som bliver brugt aktivt i deres shows.
Onsdag fandt vi også ud af til aftensmaden, at en af restauranterne havde et glas is til 30 bath (6 kr). Og det smagte virkelig godt.

Torsdag eftermiddag var vi derfor nede og få fire glas med is, inden pigerne fik ordnet negle i en time på stranden, mens Birthe fik en massage med knæk i ryg. Vi fik også lige snakket med Tui-guiden Jonas, der viste os et par kort-tricks, og Thea viste så lige ham et også. Bagefter kom der sørøvere op i vores pool, som pigerne kæmpede med i vandet, og bordede deres skude.

De sidste dage har vi spist frokost på hotellet, og aftensmad på stranden. Pigerne har derfor til frokost udelukkende fået enten pizza eller hotdog og pommes frites. Vi glæder os alle sammen til at komme hjem til rugbrød med leverpostej, kartofler, medister osv. Vi er ved at være mætte af Thailand for denne gang.

Da vi skal være i Phuket Lufthavn lørdag kl 07, så tager vi i morgen fredag ned og overnatter på et hotel nær lufthavnen. Lørdag skal vi over Doha til Kbh, hvor vi så overnatter, inden vi søndag kommer hjem igen.

2 thoughts on “Dag 44-46 – De sidste feriedage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *