Dag 40 & 41 – Broadwayshow, vinder konkurrence og dans

Fredag står vi op til verdens største morgensmadsbuffet. Der er så meget at vælge mellem, at vi ikke regner med at nå at få det hele i løbet af de 8 dage vi er her.
Pigerne møder en dansk pige på 8 år der hedder Dina, som de leger med. Hun har en storebror Mattis, samt forældrene Kim og Nadja. Formiddagen og en del af eftermiddagen går med leg i vandet, og en tur op til vandrutsjebanerne sammen med Dina. Børnepoolen har smågrus i bunden, så den er ikke særlig behagelig at bevæge sig rundt i. De to vandrutsjebaner er hhv. for langsom og for hurtig, så i den langsomme skal man skubbe sig frem, og i den hurtige må man kun sidde op for ikke at køre for hurtigt, men vælter dermed siden op af de tørre kanter. Ikke vildt behageligt. Så vi bliver vist bare ved poolen hos os selv.

Oppe ved børnepoolen bliver vi hevet med i en konkurrence der er en blanding af kongespil og bowling. Thea, Naja og Jonas vandt alle tre, så til aften kom vi op på scenen og fik præmier. Birthe havde valgt at tage en for holdet ved at lade være at vinde, så hun kunne tage billeder ved præmieoverrækkelsen på scenen om aftenen… 😉

Aftensmaden indtog vi på stranden, hvor vi også fik en is og købte en flaske hvidvin til at lægge på køl. Vi har fået en seddel hvor der står, at pga. valg i Thailand må der ikke udskænkes og sælges alkohol fra d.16. kl 18 og 24 timer frem, samt fra d. 23. kl 18 og 24 timer frem. Efter aftensmaden var der præmieoverrækkelse på scenen, efterfulgt af noget traditionel thaidans og musik på – det var noget spøjst noget, så efter en halv time listede vi tilbage på værelset.

Lørdag har vi kastet faktor 50 på Thea, da hun trods den megen solcreme, alligevel er blevet let rød på arme og ansigt fredag. Formiddagen er gået med leg i poolen med Dina og Mattis, og så går vi i skyggen kl 12. I eftermiddag er der øvning til danseshow i aften, så der er pigerne med. Resten af dagen går med ren afslapning og en middagslur, og så købte vi to drinks i poolbaren samt 4 øl som vi lagde på køl. Så har vi lidt til det næste døgn.

Om aftenen spiser vi igen på stranden til solnedgang, inden vi går til scenen. Her er der klovneoptræden hvor Jonas hives op på scenen, hvorefter pigerne og Dina optræder med dans til en sang og får diplomer. Efter dansen, er der dyst i Download Fun med rød mod blå, og vi på rødt hold vandt. Sidst kom der en koncert med Strings of the Streets, som var to ungarere på guitar, sang og violin der lavede egne versioner af kendte sange. Det var en god afslutning på dagen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *