Dag 42 & 43 – Pool, tsunami-båd og bytur

Søndag gik formiddagen med leg og afslapning i den nederste pool med vandpolomål. Eftermiddagen var i skygge og i poolen ved os selv, og til aften prøvede vi buffet-restauranten. Det er utroligt det kan løbe rundt med al den mad, og ikke særlig mange gæster. Men super fint for os, da der var roligt og vildt meget mad at vælge imellem. Især kagebordet var populært. Så vi fik lige brugt 2 timer i buffetten, inden der var ABBA-show på scenen.

Mandag havde vi besluttet at tage ind til byen, da der også er et marked i nærheden om mandagen. Formiddagen gik dog med pool og afslapning, inden vi tog den gratis shuttlebus til byen efter frokost. Vores ene kuffert er ved at være slidt i stykker, så vi fandt en ny til en god pris. Den måtte vi så bære rundt på på markedet, da der var grusstier. Derudover fandt vi nye spillekort (de gamle er godt slidt), shorts til Thea, et enhjørningbadedyr til ungerne og en madras til de voksne. Begge dele forhandlet godt ned i pris. Og så lige et bælte, hårpynt, is, elefantkrus m.m. Men vi skal jo også snart have brugt de sidste kontanter.

Inden markedet, var vi ovre på den modsatte side af vejen og se den politibåd der blev skyllet over 1 km op på land under tsunamien, og fik set lidt billeder og snakket om det. Man kan slet ikke forestille sig de kræfter der har været til stede.

Til aftensmad spiste vi på madmarkedet, og fik også fjollet lidt..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *