Dag 6 – Weekendmarked og nattog til Chiang Mai

Lige nu sidder vi i receptionen på vores hotel. Her er lidt køligere end udenfor. Vi har brug for lige at sidde lidt inden vi skal ud og finde taxa og op til nattoget.

I morges tjekkede vi ud, satte baggage til opbevaring, og gik ned til SkyTrain, som vi tog op til weekendmarkedet. Det er et kæmpe stort marked, som ikke helt er til at overskue. Til gengæld kan man få rigtig mange ting og sager, tøj, mad, smykker, repareret mobiler, osv. Det er lidt en labyrint at finde rundt. Det er godt at have en mobil med kort, så man kan finde ud igen.

På markedet fik vi købt lidt forskelligt – tøj til pigerne, øreringe og cap til Naja, lange tynde bukser til Jonas. Og så en thailandsk hotdog til pigerne, hvor brødet blev stegt på panden sammen med pølserne. Vi voksne tog nogle forårsruller og spiste.

Efter nogle timer, gik turen tilbage mod hotellet, hvor vi nu sidder. Pigerne sidder lige og udnytter at de har wifi så de kan spille med hinanden på ipads, mens Jonas får Birthe til at hente en kold øl 🙂 Og det gør hun så nu.

Når vi vågner i morgen tidlig i nattoget fylder Birthe 40. Og så skal vi på tur i Chiang Mai samt ud til et par templer, inden vi lander på hotellet.

2 thoughts on “Dag 6 – Weekendmarked og nattog til Chiang Mai

 1. Kære Birthe
  Tillykke med fødselsdagen!
  Ser ud til I hygger jer og oplever en masse dejligt st kunne følge lidt med i jeres tur.
  Hils familien!
  Kh Helle

 2. Hej til jer alle.
  Det er dejligt at følge med i hvad i oplever, i nyder det i fulde drag, kan vi se på billederne.
  Tillykke med de 40 år i morgen,Birthe, vi sender dig lige nogle tanker.
  God færd de kommende dage, vi glæder os til at få del i jeres dagbog.
  Kærlig hilsen . Far,mor,Mathias, Peder og Erik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *