Dag 1 & 2 – ankomst til Bangkok

Vi er oppe i god tid, og havde da vi sidst snakkede med naboen, for sjov sagt at hvis taxaen nu ikke kommer for at køre os til toget, så kører vi selv og smider en nøgle i postkassen så de kan hente bilen.
Taxaen dukkede ikke op! Og da vi ringede, vidste manden ikke hvor vores bestilte taxa til 4 med kufferter der skulle være på stationen var henne… Så os afsted i egen bil.

Det var så starten på vores ferie, der også inkluderede løb til en anden perron i Kbh end de oplyste i toget, og træde rundt i opkast i Doha lufthavn. Så var vi ligesom kommet godt afsted 🙂 Fra nu af bliver alt godt!

På flyene var der super service, med massive mængder kitkat og tasker til ungerne, og 3 tæpper til en frysende Birthe.

Vi får ikke meget søvn i flyverne, og er 6 timer efter Thailand, men det fungerer egentlig okay.
Da vi lander, ankommer vi i vores lange tøj til en mur af varme, men også til en lækker bil med aircon der kører os direkte til hotellet, hvor vi lander om eftermiddagen (vores krop tror det er morgen..)
Efter indkvartering og en times lur, går vi op til China Town og oplever en lille del af det kinesiske nytår. Der er MANGE mennesker i rødt, en masse larm og dansende dragebørn samt lanterner i alle gaderne. Flot men også hårdt at være i lige oven på et døgns rejse.

Førstehåndsindtryk af Bangkok: Stor, larmende og trafik over det hele. Der er en lugt af bilos, urin og skrald inde i de store gader syd for China Town. Den er fuld af kontraster med store dyre biler sammen med blikhuse og affaldsbunker.

Første måltid mad blev noget thai på hotellet, efterfulgt af et spil Sequence (N&J vinder :-), og så fik vi også lige rundet at oldemor var sovet ind til morgen. Det var rigtig fint vi nåede over og sige farvel til hende inden afgang.

Vi er klar til nye oplevelser i morgen, hvor turen går ud på kanalerne (klonger), til den kinesiske by samt Siam området (det nye by-centrum).

1 thought on “Dag 1 & 2 – ankomst til Bangkok

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *