Dag 18 – Vandretur og Stand Up Paddle

I dag blev det torsdag d.21. februar. Vi går rundt og har ikke rigtig nogen ide om hverken dato eller ugedag – så det skriver vi her indimellem 🙂

Her til morgen badede vi os i myggespray, inden vi tog en kano til den modsatte bred, og gik 3 km ind til øens største vandfald. 2,5 km landevej, og 500 m trekkingsti. På vejen ind gennem skoven begyndte vi at svede ret meget, da luftfugtigheden steg. Naja var blevet stukket af noget på foden dagen før som nu var hævet op, så hun gik ikke så hurtigt. Men da vi skulle ind af stien i junglen, så fik hun fart på selv om det gjorde mega ondt – for hun gad ikke bides af en af de røde myrer igen! Vi andre kunne dårligt følge med i det høje tempo.

Fremme ved vandfaldet var der en sø vi kunne bade i. Her var der MANGE fisk! De smagte lige lidt på huden hvis man stod stille, så det var fint at bevæge sig, og da vandet var lidt køligt var det også rart at få en dukkert.
Turen tilbage gik igen med Naja forrest, hvor hun overhalede den ene efter den anden turist henover sten, rødder, træer, klippestykker osv, stadig med ondt i foden.

Vel hjemme efter en frokost og et hvil, tog vi kanoen ned ad floden til et Stand Up Paddle center. Her står man op på et surfbræt og padler med en åre. Det kræver lidt balance… Vi startede med at sejle op ad floden, vende og så sejle ud på havet i bølgerne. Pigerne var ret gode til det. Jonas var piv elendig, og tog præmien for bedste, største og flest styrt i vandet. Naja stod op hele turen, mens vi andre var nede at sidde flere gange. Hun røg først i på bølgerne da hun blev udfordret til at gå rundt om sig selv på boardet.

Da vi kom tilbage, gik pigerne og Birthe med Ian og Brownie ned på stranden til badetur. Det eneste Brownie ville, var at gå ud i vandet og fange krabber.

Aftensmaden blev indtaget på restaurant på stranden, hvor vi spillede fisk ind til maden kom. Et spil som Jonas er lige så ringe til, som han er til at holde balancen på paddle board. Vi fik fin mad, men musikken var noget enerverende thai-balkan harmonika der spillede det samme igen og igen, hvilket var lidt ærgerligt.

I morgen har vi tilmeldt os en snorkeltur ud til 5 øer, og lørdag lejer vi scootere og kører til østkysten og ser den side af øen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *