Dag 17 – Vi flytter ind i “junglen” på Koh Chang

I dag tog vi afsked med Koh Kut. Da vi i går kørte rundt på scooter, opdagede vi også hvor heldige vi havde været at lande på et resort der lå inde i en bugt med varmere og roligere vand og ingen sten. Kun sand. Næste gang vælger vi dog resortet ved siden af, da det var billigere og mere afslappende end det vi fandt en ledig plads på.

Nå men turen gik retur til Koh Chang, igen med katamaran express-færgen i fuld fart. Vi blev kørt til Ians guesthouse Baan Rim Nam. 100 m fra os ligger nærmeste nabo – et stort bungalowresort med nybygget hotel. Vi skal gå på en gangbro ind mellem træerne over et flodleje, for at komme frem til vores guesthouse, der ligger på pæle ude på floden, 150 m fra stranden. Det er MEGA hygligt! Vi kan bare hoppe i en kano eller kajak og sejle til restauranter på modsatte side af floden, eller gå 20 min ad vejen op til hovedgaden, eller de 150 m ned til restauranter på stranden. Og så har vi 2 soveværelser, i stedet for at have et barn liggende i dobbeltseng, og en ved siden af på madras.

Vi har snakket med Ian i dag, som har stedet. Han er virkelig rar og hjælpsom, og nyder at snakke med sine gæster. Og så har han to hunde gående, hvor den ene (Brownie) er en snaksalig Golden Retriever, så det falder også i god jord hos pigerne. Og så var vi lige på stranden og få en pommes frit ved en restaurant.

Vi har lige fået aftensmad ved den nærmeste restaurant oppe ad vejen inden hovedgaden. En flok unge mennesker har den, og de gør det godt. Det er god mad, store portioner, og billigt. Men vi tror vi prøver noget andet de næste dage. Der kom hele tiden myrer flyvende og kravlende, et firben løb over bordet, biller og fluer drønede rundt, og de ansatte skød flagermus ned. Det var lige lidt mere end vi (pigerne) synes var sjovt.

De næste dage skal vi udforske øen lidt – måske på scooter, eller lidt trecking, og ellers bade, slappe af og måske på en snorkeltur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *