Dag 19 – Snorkeltur, aber og børn bliver væk

I dag fredag har vi været på snorkeltur. Denne gang fra Koh Chang, på en heldagstur med stop ved 5 øer. Dette var tydeligt en turisttur. Sidste gang havde vi en canadier der gav en masse info, og fortalte om fiskene, om ikke at tage solcreme på lige inden dyk, og om ikke at putte papir i toilet, eller bruge toilet mens vi lå stille, og at passe på korallerne så ikke røre. Denne gang var der ingen information om noget. Men vi fik set en masse fine fisk og koraller.

På turen tilbage, stoppede vores chauffør op flere steder, da der kravlede aber og endda en hel abefamilie rundt på elkabler og autoværn.

Vi blev sat af oppe ved butikkerne, så vi kunne gå rundt og finde lidt ting. På et tidspunkt går Jonas på toilet, mens Birthe går i et apotek. Hun når at fortælle pigerne, at de under ingen omstændigheder må gå nogle steder hen, og at de ikke skal snakke med nogle fremmede der kommer til dem. Så da Jonas kommer tilbage til pigerne, tager han dem med over på den modsatte side af vejen, og filmer Birthe der går i panik over at pigerne er væk. 🙂

Til aften fik vi mega god mad fra en franskmand der lavede italiensk mad i Thailand. Så den stod på pizza og lassagne, og det var bare lækkert.
Vi er nu gået i gang med at lege Skibet er ladet med, så vi nævner så mange lande vi kan, eller bynavne, eller dyr osv. mens vi venter på maden. I guest houset er vi lidt udfordrede på en meget hård seng, og en seng hvor vi kan mærke fjedrene igennem. Det er pigernes senge. Det fik vi forbedret med nogle topmadrasser, så nu sover alle godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *