Dag 12 og 13 – Rejsedage til Koh Kut

Det er blevet fredag d.15., og vi har haft en rejsedag, hvor vi næsten kunne nå vores mål. Turen gik med fly fra Chiang Rai til Bangkok, hvor vi blev hentet i en minibus og kørt til Koh Chang der ligger sydøst for Bangkok (fire timers hurtig kørsel). På vej dertil holdt vi ind ved en rasteplads, hvor der var særlige p-pladser til kvinder. 🙂 På Koh Chang landede vi på et billigt hotel, inden vi lørdag skulle videre til endestationen Koh Kut (nogle steder staves det Kood).

På Koh Chang oplever man de vilde bjerge der stikker op, og dermed også de usandsynlig stejle hårnålesving. Og så alle barer langs med hotellerne ved White Sand Beach. Det er bare turist med turist på. Når vi skal være på Koh Chang har vi derfor også valgt et andet sted på øen.

På katamaranfærgen lørdag mellem Koh Chang og Koh Kut (knap 2 timer) sad Thea og Birthe en del af turen ude på dækket. Det gav en flot rød farve på Birthes lår og arme…

Da vi ankommer på øen, køres vi til vores resort “To The Sea Resort Koh Kut”, som var noget nær det eneste vi kunne få fat på, selvom vi bookede tilbage i november. Det er så også i den dyre ende af opholdet, men til gengæld rigtig lækkert. Udfordringen er at så er maden (frokost og aften) heller ikke billig, og der er et stykke at gå til hovedvejen hvor der ligger billige thairestauranter. Da der ikke er bilfærger til øen, lejer vi måske et par scootere en dag og triller rundt.

Men det er en helt fantastisk udsigt i vigen, med masser af sandbund, strand, solnedgang over vandet, gynger i vandet og fine snorkelmuligheder.

Da vi gik tur ad stranden, rendte vi ind i Carlo og Bob samt deres forældre på naboresortet Siam Beach Resort. De har været i Thailand mange gange, og har givet os nogle gode lokale fifs. Super hygsomme folk. Så ungerne fik også lige aftenbadet efter vi havde været en tur ned ad stranden med dem, og Naja fik lige aftalt at mødes med dem til udspring fra badebro kl 10 næste formiddag.

Til aften fik vi startet et spil 500, men er ikke blevet færdige. Der må findes en vinder en anden gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *